Gezocht: M O D E L  voor permanente make up Eerst en vooral moet je weten dat dit over een bijscholing gaat en dus niet iets nieuw is voor mij.  Ik zoek een model voor mijn masterclass eyeliner met een wing. De bedoeling is dat mijn techniek weer extra verfijnt wordt om zo nog betere resultaten te bekomen. ...

Nails & Beauty Katrien is een trendy schoonheidsstudio uit Mol. Bij ons kan u terecht voor alle klassieke verzorgingen, met als specialisatie huidverbetering, afslanking en permanenente make up, maar Katrien is ook dè specialiste in het plaatsen van gelnagels. Op deze website vindt u alvast een korte introductie van de mogelijkheden, maar aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of een afspraak. Tot binnenkort!

Adres

Nails & Beauty Katrien
Lupinestraat 18
2400 Mol
T.: 0479/30 50 56
info@beautycenterkatrien.be

Openingsuren

Maandag 9.00 u - 19.00 u
Dinsdag 9.00 u - 21.00 u
Woensdag Sluitingsdag
Donderdag 9.00 u - 19.00 u
Vrijdag 9.00 u - 18.00 u
Zaterdag 8.30 u - 12.00 u

Prijslijst

Klik hier om de prijslijst te bekijken.Ligging


Grotere kaart weergeven

 • Ben al jaren tevreden bij Katrien. De nagels zijn super, de gezelligheid en service echt helemaal top!
  K. uit Mol
 • Hier word je steeds met de glimlach ontvangen, super gezellig en vooral een stralende huid. De behandelingen van zowel gelaat als gelnagels zijn super!
  G. Balen
 • Cellulitis en een beetje overgewicht waren mijn problemen, maar met de Vacustep heb ik daarvoor een goede oplossing gevonden.
  K. uit Geel
 • Bedankt voor het mooie resultaat. Mijn oogcontour is zo mooi, ik geniet er elke dag van!
  S. uit Vorst-Laakdal
 • Ik heb een kuur van microdermabrasie behandelingen gehad, mijn huid is echt opgeknapt.
  B. uit Mol
 • Ik ben al jaren vaste klant en ben heel erg tevreden van mijn nagels, altijd mooie resultaten.
  C. uit Lommel
 • Heb permanente make-up laten zetten aan mijn wenkbrauwen, ben dik tevreden. Ik vind het resultaat fantastisch! Hartelijk bedankt Katrien.
  L.V. uit Turnhout
 • Geweldig Katrien zoals je mijn ogen met permanente make-up gedaan hebt. Grote klasse!!! Een echte aanrader voor diegenen die het ook willen laten doen.
  B. uit Mol